TENTANG KAMI

Netepkeun nepi taun 2004, Simkuring geus dedicating sorangan nyadiakeun rupa-rupa hadiah ka konsumén na. keur pin lapel profésional, koin logam, keychains, sabuk buckles,  cufflinks pabrik pikeun leuwih ti 15 taun, misi kami geus nyadiakeun produk paling berharga ka konsumén urang, teu ukur dina harga tapi ogé kualitas. 

Anggap we kualitas jadi prioritas kahiji urang, kabeh produk anu proceeded step by step dina kadali kualitas ketat urang.

pemesanan sadaya para nasabah 'henteu ngan kualitas assured tapi ogé pisan aman.

departemén kadali kualitas urang nyaeta kakuatan urang, aranjeunna anu junun ngawaskeun unggal hambalan dina sakabeh proses jeung pastikeun kualitas ogé kuantitas.

Ku gairah kana naon urang lakukeun, staf kami daék nyadiakeun layanan palanggan anu pangalusna ka anjeun! Urang ogé boga jalma jualan pikeun berpungsi dina dinten atanapi wengi mun pastikeun konsumén di lokasi béda bisa meunang respon rusuh lamun cutatan nu diperlukeun.

Contact us kiwari keur ngamimitian!

Factory Photograph


WhatsApp Online Chat!