топла производи

New Products

евалуација на клиентите

Здраво, драги Њуман.
Добивме наредба од вас (види датотека).
Сите совршено !!! Квалитетот е многу добар!
Ви благодарам многу за добра работа! Јас сум многу задоволен да работи со вас!
Со почит, Наталија Владимировна

Здраво Џеф,
Одлична вест имаме цел за 1 милион евра, 300.000 игла значки.
Ние ќе го испрати во текот штом Claires во. Иан има само се нарекува и на клиентите е многу среќна со вашите примероци !! Нарачката е официјално одобрен !! Со почит Иан

Здраво Џеф,
Ние ја доби првата нарачки, ви благодарам многу за брз пресврт, тие изгледаат одлично! Ви благодариме Лорен


WhatsApp Онлајн Chat!