Hot Produkte

New Products

Vlerësimi Customer

Hello, i dashur Newman.
Ne kemi marrë urdhër nga ju (Shiko fotografinë).
Të gjitha të përkryer !!! Cilësia është shumë e mirë!
Thank you so much për punën tuaj të mirë! Unë jam shumë i kënaqur për të punuar me ju!
Best Regards, Natalya Vladimirovna

Hi Jeff,
një lajm i madh ne kemi urdhrin për 1 milion, 300.000 shënjat pin.
Ne do të dërgojë atë mbi sa më shpejt CLAIRES në. Ian sapo ka quajtur dhe klienti është shumë i lumtur me mostrat tuaja !! Urdhri është miratuar zyrtarisht !! Të fala Ian

Hi Jeff,
Ne kemi marrë urdhra Së pari, ju falënderoj aq shumë për kthesë të shpejtë, ata duket e madhe! Faleminderit Lauren


WhatsApp Online Chat!